Yasni Exposé of Nevxhet Haziri

Person-Info

294

Nevxhet Haziri, ushtarak @ Ministria Mbrijtjes, Zagreb

Nickname: ushtari, Country: Croatia, Language: English
Nevxhet Haziri @ Ministria Mbrijtjes, Zagreb

3 results for Nevxhet Haziri

Kosova Daily Report #1592, 98-10-24

Zefaj (19) from Ranoc of Klina, sentenced to 2.1/2 years, Filip P. Pjetri (28) from Polana of Istog to 2.1/2 years; Arif X. Ahmeti (61) from Batusha of Gjakova, to 2 years; Sadik A ...
0x
hri.org 2010-07-12  +  

Fehmiu dhe Xheva, një jetë e jashtëzakonshme

... vendosur, kanë qenë atdhetarë, mirëpo ai (Fehmiu) ka qenë ndër të rrallët në burg që ka punue e ka jetue ashtu si ka folë.” * * * Ramush Tahiri: ...
0x
pashtriku.beepworld.de 2010-07-12  +  

Tagesnachrichten 24. October 1998 von ALBANEWS und anderen - daily ...

The defending lawyers of Lutfi Haziri, vice-chairman of the Gjilan LDK branch, ... Haziri has suffered severe body injuries, the lawyers said, and appealed on the ...
0x
bndlg.de 2010-07-12  +  

Rate now

(0)
 0 Ratings 
5 Stars (0)
4 Stars (0)
3 Stars (0)
2 Stars (0)
1 Star (0)

Your connection to Nevxhet Haziri

Me
Me
Nevxhet Haziri @ Zagreb
Nevxhet

You don't have an Exposé on Yasni yet.

Contacts of Nevxhet (0)

No entries.

Relevant keywords for Nevxhet

Important people: Today - Overview / Names: Today - Overview
+1