Zemra Shqiptare in Yasni Exposé of Ilir Vata

Visitors
(1662 since 10.08.2010)

Person-Info

289

Ilir Vata, gazetare @ gazetar, Tirane

Homepage: gaz.lajmet
Nickname: Ilir Vata, Country: Albania, Language: English
Ilir Vata @ gazetar , Tirane

3 Images of Ilir

Loading...
1 - 3 from 3
Ilir Vata - Nga:Ilir VATA
Aug 10  +
Ilir Vata @ Tirane
Aug 11  +
Ilir Vata @ Tirane
Aug 10  +

6 results for Ilir Vata

Zemra Shqiptare -

Ilir Vata: Kanuni "kodi", që vret në kohë moderne. E Premte, 16-07-2010, 10:00pm. Në trojet shqiptare, që moti rrojnë dymbëdhjetë kanune të ndryshme ...
0x
zemrashqiptare.net 2010-08-10  +  

Zemra Shqiptare - Ekskluzive: Ilir Dardani - Adem Kastrioti ...

Ekskluzive: Ilir Dardani - Adem Kastrioti, Shqiptaret, Nazistet e EuroSllavise dhe turko-arabet! ... Ilir Vata: Kanuni "kodi", që vret në kohë moderne ...
0x
zemrashqiptare.net 2010-08-10  +  

Zemra Shqiptare - Ilir Vata: Kanuni "kodi", që vret në kohë ...

Ilir Vata: Kanuni "kodi", që vret në kohë moderne ... Nga Ilir VATA. Në trojet shqiptare, që moti rrojnë dymbëdhjetë kanune të ndryshme dhe në mes tyre qëndron ai i ...
0x
zemrashqiptare.net 2010-08-10  +  

Rate now

(0)
 0 Ratings 
5 Stars (0)
4 Stars (0)
3 Stars (0)
2 Stars (0)
1 Star (0)

Your connection to Ilir Vata

Me
Me
Ilir Vata @ gazetar , Tirane
Ilir

You don't have an Exposé on Yasni yet.

Contacts of Ilir (0)

No entries.

Relevant keywords for Ilir

Important people: Today - Overview / Names: Today - Overview / People searches: Today - Overview
+1