Yasni Exposé of Fisnik Shabani

Person-Info

289
Birth name: Fisnik, Country: Macedonia, E-mail: fisnik-shabani (at) hotmail.com, Language: English
Fisnik Shabani @ MCIC, Kumanovo

1 Image of Fisnik

Loading...
1 - 1 from 1
Fisnik Shabani @ Kumanovo
Feb 11  +

3 results for Fisnik Shabani

Project officer

Фисник Шабани...
Fisnik Shabani @ Kumanovo
0x
mcms.org.mk 2012-01-11  +  

Македонски центар за меѓународна соработка

Македонски центар за меѓународна соработка предводи и поттикнува промени со иновации и алтернативни ...
Fisnik Shabani @ Kumanovo
0x
mcms.org.mk 2011-02-17  +  

Studentet.info :: Unionet studentore kërkojnë ndërtimin e ...

Fisnik Shabani sekretar i Unionit të Studentëve të USHT-së dhe Arjan Thaçi, përfaqësues i unionit të UEJL-së, arsyetuan kërkesën e tyre drejtuar
0x
studentet.info 2012-01-11  +  

Rate now

(0)
 0 Ratings 
5 Stars (0)
4 Stars (0)
3 Stars (0)
2 Stars (0)
1 Star (0)

Your connection to Fisnik Shabani

Me
Me
Fisnik Shabani @ Kumanovo
Fisnik

You don't have an Exposé on Yasni yet.

Contacts of Fisnik (0)

No entries.

Relevant keywords for Fisnik

Important people: Today - Overview / Names: Today - Overview / People searches: Today - Overview
+1