Tiranë in Yasni Exposé of Ened Mato

Visitors
(8544 since 08.05.2010)

Person-Info

153
Nickname: Ened Mato, Country: Albania, E-mail: enedmato (at) hotmail.com, Language: English
Ened Mato @ PASS, IPA, M&M, Eko-Movement,, Tirana

115 Images of Ened

Loading...
1 - 9 from 115
Ened Mato - Ened Mato
May 10  +
Ened Mato @ Tirana
June 11  +
Ened Mato @ Tirana
June 11  +
Ened Mato @ Tirana
June 11  +
Ened Mato @ Tirana
June 11  +
Ened Mato @ Tirana
June 11  +
Ened Mato @ Tirana
June 11  +
Ened Mato @ Tirana
June 11  +
Ened Mato @ Tirana
June 11  +

363 results for Ened Mato

tag: Tiranë - Video Search Results - AOL Video

tag: Tiranë Video on AOL Video ... Ened Mato - Drejtues i Ecovoli... Channel: YouTube. 09:53. Tiranë-Elbasan, nisin punimet... Channel: YouTube. Category: News. 03:58 ...
2x
video.aol.com 2011-06-12  +  

Invalid URL: ened :: Katalog stron internetowych - SEO.EUROBEST.PL Katalog stron

Everything you need to know about Ened Mato Email addresses, Phone numbers, Biography, Schweiz, Österreich, Shqiptare, Tiranë, Tirana, Listat, Janë ...
0x
seo.eurobest.pl 2011-05-01  +  

Love in the Time of Cholera - aNobii

Male, 27, It's complicated. Norway. Grace; Female, 17, Single. Hong Kong. Ened Mato; Male, 29, It's complicated. Tiranë, Albania ...
0x
anobii.com 2010-09-20  +  

Ened Mato (matoened)

Tiranë, Albania
1x
netlog.com 2010-09-20  +  

Love in the Time of Cholera - aNobii

Male, 26, It's complicated. Norway. Grace; Female, 17, Single. Hong Kong. Ened Mato; Male, 29, It's complicated. Tiranë, Albania ...
0x
i.anobii.com 2010-09-20  +  

Love in the Time of Cholera - aNobii

Gobs Chan; Hong Kong. mpcb; Manila, Philippines. Moeez Mani; USA. Grace; Female. Hong Kong. Ened Mato; Male, 29, It's complicated. Tiranë, Albania ...
0x
anobii.com 2010-07-19  +  

Page 5: Divjakë information & Divjakë websites at HealthHaven.com

Ened Mato Natyrë. Divjakë Sarandë Theth Shkodër Durrës Tiranë Kalaja e Petrelës Gjiri i Lalzit Pogradec Jal Përmet Korcë Dhërmi Palasë Himare Shpella e ...
0x
healthhaven.com 2010-07-19  +  

Adresari i Shoqatave - Projekti Qytetar - Faqja Kryesore

Ened MATO. Zv.Drejtor. Kujtim Mersini. Shoqata “Masmedia dhe Mjedisi”. Nr.Vendimi 1217 Akti. Me nr.Antarë 270. Regjistruar në Tiranë më 13 Maj, 1994 ... projektiqytetar.org/Adresat%20e%20shoqat ave.doc
Ened Mato @ Tirana
0x
google.com 2010-05-25  +  

Lista e G99 për Tiranën Gazeta Start 2009-05-19

Kjo lëvizje do të paraqitet në zgjedhjet e 28 qershorit me 45 për ... Jetona Myteveli, Ols Abazi, Mentor Mosho, Ened Mato, Silvana Xheka, Taulant Tusha, Gjergji Trola, Alketa ...
0x
lajme.shqiperia.com 2010-05-25  +  

Rreth Nesh

Ened Mato - Drejtues i PASS Enedi eshte nje aktivist i Levizjeve Mjedisore. Ai ka drejtuar Levizjen Aksion Vullnetar, ne Lagjet e Tiranes, Durresit dhe qyteteve te tjera. Angazhimi i tij ne projektet rinore fillon qe ne vitin 1998, me projektin rinor Eko-Turistet e Rinj dhe me pas ne punen per koordinimin e Qendrave Rinore ne 7 rrethe te Shqiperise. Diplomuar pranë Universitetit të Shkencave Sociale në Tiranë, dega Punë Sociale, Enedi ka njohuri dhe eksperienca te shumta ne punen me komunitetet dhe grupet rinore. Projekti
Ened Mato @ Tirana
1x
pass-al.org 2010-05-18  +  

Invalid URL: Ened_Mato

ENED MATO CV Edukimi 1999 – Vazhdon studimet e pjesshme në Universitetin e Drejtësisë, Bolonjë. 2005 – Diplomuar pranë Universitetit të Shkencave Sociale në Tiranë, dega Punë Sociale. 2008 – Kurs pasuniversitar “Trajner Europian”, Universiteti i Tiranes/Komisioni Europian. Eksperienca dhe kualifikime • Drejtues i organizatës “PASS” • Drejtues i organizatës sportive “Nënujsat” • Drejtues i lëvizjes “Aksion Vullnetar”. • Drejtues i Kampit Veror në Jal. (viti 2000 – 2006) • Aktivist i lëvizjes “Mjaft”. • Aktivist i “Eko-lëvizjes”. • Aktivist pranë “Këshillit Britanik Shqiptar”. • Aktivist i “Këshillit Rinor Shqiptar”. • Anëtar i organizatës “Aeronautika Shqiptare” • Anëtar i organizatës mjedisore “Masmedia dhe Mjedisi” • Anëtar i Komisionit Qytetar për Mbrojtjen e Mjedisit, pranë Bashkisë së Tiranës. • Ndihmës instruktor për zhytjet me polumbarë. Çmime • “Vullnetar i Vitit”, 2002. • Fitues i çmimit të parë në Festivalin Internacional të Goricias, “Under 20”,(Italy) • Fitues i çmimit të parë “Albert Einstein”, në festivalin e Filmit Vullnetar, Bosnjë 2005. • Fitues i çmimit të parë në konkursin ndërkombëtar “Ëorld Contest”, 2001 Kaliforni,USA • Fitues i Programit “Bota për Ndryshim”, Fondacioni Vodafone Shqipëri. Eksperienca të rëndësishme Aksesi Rinor Në vitin 1998, Enedi fillon të punojë pranë Qendrave Rinore të Gjirokastrës, Sarandës, Korçës duke ndihmuar organizatat rinore të këtyre rretheve për arritjen e qëllimeve të rëndësishme në fushën e aksesit rinor. Gjatë kësaj kohe krijon dhe eksperiencat e para në drejtimin e projekteve rinore duke siguruar vazhdimisht këshilla praktike në fushën e aktiviteteve rinore, në projektet dhe programet për rininë. Enedi drejton prej vitesh Kampin Rinor në Jal, duke menaxhuar me sukses një nga qëndrat më të rëndësishme të aksesit rinor në Shqipëri, është anëtar i grupit organizativ të Shkollës verore “Le të fillojmë”, (Let’s get started, 2005), për Këshillin Britanik,etj. Vullnetarizëm Fitues i festivalit “Albert Ajnshtajn”, për vullnetarizmin në Bosnje-Hercegovinë. Vlerësohet “Vullnetari i Vitit” nga UNV Shqipëri. Themelon dhe drejton lëvizjen Aksion Vullnetar, e cila përfshiu në një aksion të vetëm 500 të rinj dhe të reja vullnetarë nga e gjithë Shqipëria dhe Kosova. Enedi gjithashtu njihet për kontributin e çmuar të dhënë pranë lëvizjes “Mjaft”, “Eko-Lëvizjes”, “Bashkisë së Tiranës”, “Qeverisë Studentore Shqiptare” dhe “Këshillit Rinor Shqiptar”. Kontributi i tij vullnetar vazhdon ende sot në mbështetjen dhe ekspertizën ndaj lëvizjes më të fundit “Aksionit Civil”. Ndihma Sociale Enedi ka punuar dhe drejtuar disa projekte të rëndësishme në fushën e ndihmës sociale ndaj grupeve më të rrezikuar. Ai ka eksperienca pune pranë jetimores “Kinderhaus Tirana”, pranë Qendërs së Menaxhimit të Kopshteve dhe Çerdheve, (Bashkia Tiranë), ka drejtuar projektin për regjistrimin dhe strehimin e të pastrehëve Rom dhe Egjiptian me Bashkinë e Tiranës dhe ka qenë ndërmjetës i komunitetit për problemet e ndryshme, në projektin “Lagja ime, shtëpia ime”, (financuar nga Ambasada Amerikane). Mjedisi Enedi ka qenë vazhdimisht në krye të punës për mbrojtjen e mjedisit dhe ka drejtuar disa fushata të rëndësishme mjedisore. Në vitin 2001 është shpallur fitues i konkursit ndërkombëtar amerikan “Earth Contest”, me projektin “Të rinjtë eko-turistë”. Po në këtë vit specializohet për menaxhimin e parqeve nënujore në “Blue School”, (Barcelonë), drejtuar nga WWF. Merr pjesë aktive në monitorimin e bimësisë dhe gjallesave nënujore në projektet “Në kërkim të Caulerpa-Taxifolia” dhe “Monitorimi i Posedonias”,(financuar nga “GEF”), në studimin nënujor të portit të Durrësit, Vlorës dhe Sarandës, (financuar nga “Banka Botërore”). Në vitin 2002 drejton fushatën mjedisore “Për një Tiranë më të pastër”, ku u angazhuan gjerësisht komuniteti i Tiranës, të rinjtë vullnetarë, Bashkia e Tiranës, Ministria e Mjedisit, Ministria e Mbrojtjes dhe shumë biznese në kryeqytet. Gjatë viteve, Enedi ka drejtuar disa evenimente të rëndësishme mjedisore si; “Dita e Tokës”, “Panairi i problemeve mjedisore”, “Dita Ndërkombëtare e Mjedisit”, “Dita pa makina” dhe shumë aktivitete të tjera duke afruar të rinjtë vullnetarë dhe komunitetin sa më pranë çështjeve mjedisore. Në vitin 2003, bëhet pjesë e lëvizjes qytetare për mbrojtjen e Gjirit të Vlorës, duke organizuar disa aktivitete të njëpasnjëshme për ndërgjegjësimin e publikut dhe apelimin ndaj institucioneve përgjegjëse. Gjatë vitit 2004 – 2005 ka punuar pranë Bashkisë së Tiranës, për hartimin e “Strategjisë Qytetare për Mjedisin”. Së fundmi ka qenë një ndër organizatorët dhe drejtuesit e fushatës mjedisore “Jeto Gjelbër”, e cila përfshiu të gjithë vendin, nëpërmjet Karavanit të organizuar nga “Lëvizja Mjaft”. Menaxhimi i projekteve Në fushën e projekteve Enedi ka një eksperiencë 10-vjeçare, fillimisht si zbatues dhe më pas si drejtues i tyre. Nevoja për të eksploruar dhe punuar, e ka shtyrë atë të punojë në disa fusha njëkohësisht duke paraqitur projekte, programe dhe nisma shumë të vlefshme për shoqërinë, mjedisin dhe rininë në veçanti. Kjo eksperiencë e tij, ka shërbyer për organizimin e aktiviteteve dhe projekteve të disa prej organizatave më aktive në Shqipëri. Gjatë veprimtarisë së tij ai ka themeluar dy shoqata të suksesshme që veprojnë në fushën e mjedisit, në fushën sociale, në edukimin sportiv dhe aventurë.( Shoqata Programi i Alternativave Social-Stimuluese, “PASS” dhe Klubi Sportiv i Zhytësave, “Nënujsat”. Gjatë kësaj kohe ka drejtuar me dhjetëra projekte mjedisore, sociale, rinore dhe disa aksione vullnetare si; “Eko-turistët e rinj”, (financuar nga Soros), ”Eko-Kinemaja”, (financuar nga Këshilli Britanik Shqiptar), ”Agjencia e Punësimit Rinor”, ““Keshillat e Lagjeve”(Bashkia Tiranë), “Qendra AKSES”,(MTKRS), etj. Enedi është specializuar në disa shkolla verore brenda dhe jashtë vendit për hartimin dhe zbatimin e projekteve, gjithashtu ai ka ndihmuar vazhdimisht në këtë fushë, me idetë dhe punën e tij. Mas-Media Enedi zotëron njohuri dhe aftësi të mira në fushën mediatike. Që në vitin 1997 ai ka punuar në Agjensinë Telegrafike Shqiptare dhe ka zhvilluar kërkime të vazhdueshme për problemet e rinisë shqiptare.Ai është fitues i festivalit të filmit dokumentar “Under 20” , në Itali. Ka punuar për festivalin e filmave dokumentarë për trajnimin e të rinjve të moshës 14 -18 vjeç,. Ka drejtuar disa aktivitete në këtë fushe si “Eko-Kinemaja”, “12-Orë Film”, “Nata e Bardhë”, etj. Njeh mirë paisjet dhe programet e medias, ka zhvilluar filmime nënujë. Aktivitete sportive Në vitin 1999 Enedi themelon klubin sportiv “Nënujsat”. Trajnon të rinjtë në sportin e zhytjes me bombula. Bashkëpunon me organizatën Aeronautika Shqiptare, për zhvillimin e turizmit sportiv dhe aventurë. Enedi ka drejtuar disa aktivitete sportive dhe ndërgjegjësuese si Dita e biçikletave, Natyra, dëshira ime, Ditari i Syrit të kaltër, Ditët e Eko-Turizmit Shqiptar, Organizimi i Fushimeve rinore, etj. Turizëm Punon në agjencinë turistike “Parnas”, në Sarandë, zbaton disa programe turistike në Shqipëri për promovimin e eko-turizmit dhe turizmit aventurë. Njeh mirë turizmin nënujor dhe është trajnuar në Austri për menaxhimin e “Qendrave Rinore të Mikpritjes”, (Youth Hostel). Aftësi Gjuhë të huaja Anglisht – good (e folur dhe e shkruar) Italisht – good (e folur dhe e shkruar) Gjermanisht – adequate (e folur dhe e shkruar) Programe kompjuterike Windows, MS Word, MS Excel, Poëer Point, Page Maker, Adobe Photoshop, Macromedia Dreamweaver, Flash, etj.
Ened Mato @ Tirana
0x
projektiqytetar.org 2010-05-17  +  

Invalid URL: Projekti Qytetar - Mireserdhet

ENED MATO CV Edukimi 1999 – Vazhdon studimet e pjesshme në Universitetin e Drejtësisë, Bolonjë. 2005 – Diplomuar pranë Universitetit të Shkencave Sociale në Tiranë, dega Punë Sociale. 2008 – Kurs pasuniversitar “Trajner Europian”, Universiteti i Tiranes/Komisioni Europian. Eksperienca dhe kualifikime • Drejtues i organizatës “PASS” • Drejtues i organizatës sportive “Nënujsat” • Drejtues i lëvizjes “Aksion Vullnetar”. • Drejtues i Kampit Veror në Jal. (viti 2000 – 2006) • Aktivist i lëvizjes “Mjaft”. • Aktivist i “Eko-lëvizjes”. • Aktivist pranë “Këshillit Britanik Shqiptar”. • Aktivist i “Këshillit Rinor Shqiptar”. • Anëtar i organizatës “Aeronautika Shqiptare” • Anëtar i organizatës mjedisore “Masmedia dhe Mjedisi” • Anëtar i Komisionit Qytetar për Mbrojtjen e Mjedisit, pranë Bashkisë së Tiranës. • Ndihmës instruktor për zhytjet me polumbarë. Çmime • “Vullnetar i Vitit”, 2002. • Fitues i çmimit të parë në Festivalin Internacional të Goricias, “Under 20”,(Italy) • Fitues i çmimit të parë “Albert Einstein”, në festivalin e Filmit Vullnetar, Bosnjë 2005. • Fitues i çmimit të parë në konkursin ndërkombëtar “Ëorld Contest”, 2001 Kaliforni,USA • Fitues i Programit “Bota për Ndryshim”, Fondacioni Vodafone Shqipëri. Eksperienca të rëndësishme Aksesi Rinor Në vitin 1998, Enedi fillon të punojë pranë Qendrave Rinore të Gjirokastrës, Sarandës, Korçës duke ndihmuar organizatat rinore të këtyre rretheve për arritjen e qëllimeve të rëndësishme në fushën e aksesit rinor. Gjatë kësaj kohe krijon dhe eksperiencat e para në drejtimin e projekteve rinore duke siguruar vazhdimisht këshilla praktike në fushën e aktiviteteve rinore, në projektet dhe programet për rininë. Enedi drejton prej vitesh Kampin Rinor në Jal, duke menaxhuar me sukses një nga qëndrat më të rëndësishme të aksesit rinor në Shqipëri, është anëtar i grupit organizativ të Shkollës verore “Le të fillojmë”, (Let’s get started, 2005), për Këshillin Britanik,etj. Vullnetarizëm Fitues i festivalit “Albert Ajnshtajn”, për vullnetarizmin në Bosnje-Hercegovinë. Vlerësohet “Vullnetari i Vitit” nga UNV Shqipëri. Themelon dhe drejton lëvizjen Aksion Vullnetar, e cila përfshiu në një aksion të vetëm 500 të rinj dhe të reja vullnetarë nga e gjithë Shqipëria dhe Kosova. Enedi gjithashtu njihet për kontributin e çmuar të dhënë pranë lëvizjes “Mjaft”, “Eko-Lëvizjes”, “Bashkisë së Tiranës”, “Qeverisë Studentore Shqiptare” dhe “Këshillit Rinor Shqiptar”. Kontributi i tij vullnetar vazhdon ende sot në mbështetjen dhe ekspertizën ndaj lëvizjes më të fundit “Aksionit Civil”. Ndihma Sociale Enedi ka punuar dhe drejtuar disa projekte të rëndësishme në fushën e ndihmës sociale ndaj grupeve më të rrezikuar. Ai ka eksperienca pune pranë jetimores “Kinderhaus Tirana”, pranë Qendërs së Menaxhimit të Kopshteve dhe Çerdheve, (Bashkia Tiranë), ka drejtuar projektin për regjistrimin dhe strehimin e të pastrehëve Rom dhe Egjiptian me Bashkinë e Tiranës dhe ka qenë ndërmjetës i komunitetit për problemet e ndryshme, në projektin “Lagja ime, shtëpia ime”, (financuar nga Ambasada Amerikane). Mjedisi Enedi ka qenë vazhdimisht në krye të punës për mbrojtjen e mjedisit dhe ka drejtuar disa fushata të rëndësishme mjedisore. Në vitin 2001 është shpallur fitues i konkursit ndërkombëtar amerikan “Earth Contest”, me projektin “Të rinjtë eko-turistë”. Po në këtë vit specializohet për menaxhimin e parqeve nënujore në “Blue School”, (Barcelonë), drejtuar nga WWF. Merr pjesë aktive në monitorimin e bimësisë dhe gjallesave nënujore në projektet “Në kërkim të Caulerpa-Taxifolia” dhe “Monitorimi i Posedonias”,(financuar nga “GEF”), në studimin nënujor të portit të Durrësit, Vlorës dhe Sarandës, (financuar nga “Banka Botërore”). Në vitin 2002 drejton fushatën mjedisore “Për një Tiranë më të pastër”, ku u angazhuan gjerësisht komuniteti i Tiranës, të rinjtë vullnetarë, Bashkia e Tiranës, Ministria e Mjedisit, Ministria e Mbrojtjes dhe shumë biznese në kryeqytet. Gjatë viteve, Enedi ka drejtuar disa evenimente të rëndësishme mjedisore si; “Dita e Tokës”, “Panairi i problemeve mjedisore”, “Dita Ndërkombëtare e Mjedisit”, “Dita pa makina” dhe shumë aktivitete të tjera duke afruar të rinjtë vullnetarë dhe komunitetin sa më pranë çështjeve mjedisore. Në vitin 2003, bëhet pjesë e lëvizjes qytetare për mbrojtjen e Gjirit të Vlorës, duke organizuar disa aktivitete të njëpasnjëshme për ndërgjegjësimin e publikut dhe apelimin ndaj institucioneve përgjegjëse. Gjatë vitit 2004 – 2005 ka punuar pranë Bashkisë së Tiranës, për hartimin e “Strategjisë Qytetare për Mjedisin”. Së fundmi ka qenë një ndër organizatorët dhe drejtuesit e fushatës mjedisore “Jeto Gjelbër”, e cila përfshiu të gjithë vendin, nëpërmjet Karavanit të organizuar nga “Lëvizja Mjaft”. Menaxhimi i projekteve Në fushën e projekteve Enedi ka një eksperiencë 10-vjeçare, fillimisht si zbatues dhe më pas si drejtues i tyre. Nevoja për të eksploruar dhe punuar, e ka shtyrë atë të punojë në disa fusha njëkohësisht duke paraqitur projekte, programe dhe nisma shumë të vlefshme për shoqërinë, mjedisin dhe rininë në veçanti. Kjo eksperiencë e tij, ka shërbyer për organizimin e aktiviteteve dhe projekteve të disa prej organizatave më aktive në Shqipëri. Gjatë veprimtarisë së tij ai ka themeluar dy shoqata të suksesshme që veprojnë në fushën e mjedisit, në fushën sociale, në edukimin sportiv dhe aventurë.( Shoqata Programi i Alternativave Social-Stimuluese, “PASS” dhe Klubi Sportiv i Zhytësave, “Nënujsat”. Gjatë kësaj kohe ka drejtuar me dhjetëra projekte mjedisore, sociale, rinore dhe disa aksione vullnetare si; “Eko-turistët e rinj”, (financuar nga Soros), ”Eko-Kinemaja”, (financuar nga Këshilli Britanik Shqiptar), ”Agjencia e Punësimit Rinor”, ““Keshillat e Lagjeve”(Bashkia Tiranë), “Qendra AKSES”,(MTKRS), etj. Enedi është specializuar në disa shkolla verore brenda dhe jashtë vendit për hartimin dhe zbatimin e projekteve, gjithashtu ai ka ndihmuar vazhdimisht në këtë fushë, me idetë dhe punën e tij. Mas-Media Enedi zotëron njohuri dhe aftësi të mira në fushën mediatike. Që në vitin 1997 ai ka punuar në Agjensinë Telegrafike Shqiptare dhe ka zhvilluar kërkime të vazhdueshme për problemet e rinisë shqiptare.Ai është fitues i festivalit të filmit dokumentar “Under 20” , në Itali. Ka punuar për festivalin e filmave dokumentarë për trajnimin e të rinjve të moshës 14 -18 vjeç,. Ka drejtuar disa aktivitete në këtë fushe si “Eko-Kinemaja”, “12-Orë Film”, “Nata e Bardhë”, etj. Njeh mirë paisjet dhe programet e medias, ka zhvilluar filmime nënujë. Aktivitete sportive Në vitin 1999 Enedi themelon klubin sportiv “Nënujsat”. Trajnon të rinjtë në sportin e zhytjes me bombula. Bashkëpunon me organizatën Aeronautika Shqiptare, për zhvillimin e turizmit sportiv dhe aventurë. Enedi ka drejtuar disa aktivitete sportive dhe ndërgjegjësuese si Dita e biçikletave, Natyra, dëshira ime, Ditari i Syrit të kaltër, Ditët e Eko-Turizmit Shqiptar, Organizimi i Fushimeve rinore, etj. Turizëm Punon në agjencinë turistike “Parnas”, në Sarandë, zbaton disa programe turistike në Shqipëri për promovimin e eko-turizmit dhe turizmit aventurë. Njeh mirë turizmin nënujor dhe është trajnuar në Austri për menaxhimin e “Qendrave Rinore të Mikpritjes”, (Youth Hostel). Aftësi Gjuhë të huaja Anglisht – good (e folur dhe e shkruar) Italisht – good (e folur dhe e shkruar) Gjermanisht – adequate (e folur dhe e shkruar) Programe kompjuterike Windows, MS Word, MS Excel, Poëer Point, Page Maker, Adobe Photoshop, Macromedia Dreamweaver, Flash, etj.
Ened Mato @ Tirana
0x
projektiqytetar.org 2010-05-17  +  

Page 5: Divjakë information & Divjakë websites at HealthHaven.com

Ened Mato Natyrë. Divjakë Sarandë Theth Shkodër Durrës Tiranë Kalaja e Petrelës Gjiri i Lalzit Pogradec Jal Përmet Korcë Dhërmi Palasë Himare Shpella e ...
0x
healthhaven.com 2010-05-17  +  

Love in the Time of Cholera - aNobii

Gobs Chan; Hong Kong. mpcb; Manila, Philippines. Moeez Mani; USA. Grace; Female. Hong Kong. Ened Mato; Male, 29, It's complicated. Tiranë, Albania ...
0x
event.anobii.com 2010-05-17  +  

ened mato en Deyaboo

Ened Mato. Natyrë. Divjakë. Sarandë. Theth. Shkodër. Durrës. Tiranë. Kalaja e Petrelës. Gjiri i Lalzit ... Pjesë e faqes ende në ndërtim.Sidoqoftë në këtë .
0x
deyaboo.net 2010-05-17  +  

Enedmato.com - Ene Dma To Ened Mato

Ene Dma To, Natyrë Divjakë Sarandë Theth Shkodër Durrës Tiranë Kalaja e Petrelës Gjiri i Lalzit Pogradec Jal Përmet Korcë Dhërmi Palasë Himare Shpella e ...
0x
whois.domaintools.com 2010-05-08  +  

Rate now

(14)
 14 Ratings 
5 Stars (11)
4 Stars (3)
3 Stars (0)
2 Stars (0)
1 Star (0)

Your connection to Ened Mato

Me
Me
Ened Mato @ PASS, IPA, M&M, Eko-Movement,, Tirana
Ened

You don't have an Exposé on Yasni yet.

Important people: Today - Overview / Names: Today - Overview / People searches: Today - Overview
+1