( I'm Anne Zijlstra)

Images of Anne Zijlstra

(1 - 3 from 3 )

Google News: VV Anjum laat kansen liggen

[Waldnet] - Na de 1-0 voorsprong via een kopbal van invaller Jelle Visser, hij was na zes minuten spelen in het veld gekomen voor de geblesseerd uitgevallen middenvelder Anne Zijlstra, had Anjum de 2-0 voorsprong op het scorebord moeten zetten.

Google News: VV Anjum heeft wind tegen

[Waldnet] - Ook een kopbal van Anne Zijlstra uit een vrije trap van Brandt Schaap trof geen doel. Van de Rijperkerk voorwaartsen geen nieuws tot de slotfase van de eerste helft. Twee keer zag keeper Andre Turkstra een Rijperkerk aanvaller dichtbij komen.

Google News: Anjum haalt verdienstelijk in Stiens

[Waldnet] - Ook Anne Zijlstra dook twee keer gevaarlijk op voor het doel van keeper Vincent Stegenga. Laatstgenoemde redde. Na ruim een half uur spelen kwam de thuisclub met de schrik vrij. Na een ingooi van Jelle Jaap Stiemsma werd de bal tegen de onderkant van