Yasni Exposé of Almira Emiri

Visitors
(1681)

Person-Info

256

Almira Emiri

Country: Albania, Language: English
Almira Emiri

20 results for Almira Emiri

Tingull

Pianistja Almira Emiri rikthehet në Shqipëri për "Klasik". Prej 14 vjetësh ajo studion në Hungari dhe interpreton në skena të botës. ...
0x
infoarkiv.com 2009-05-04  +  

Tingullin

Pianistja Almira Emiri rikthehet në Shqipëri për "Klasik". Prej 14 vjetësh ajo studion në Hungari dhe interpreton në skena të botës. ...
0x
infoarkiv.com 2009-05-04  +  

Klasikët ndërkombëtarë, në flaut dhe piano Ballkan 2009-04-02 11:35:07

Në piano luan pianistja shqiptare Almira Emiri, kurse në flaut do të luajë ... Almira Emiri ka lindur në dhjetor 1982, në Tiranë. ...
0x
infoarkiv.com 2009-05-04  +  

Xhevahir Spahiu në gjendje kritike shëndetësore Shekulli 2009-04-02 11 ...

Koha Jonë Albania Korrieri Panorama Shekulli Tema Ballkan Gazeta 55 Gazeta Shqip ... duo të pjanistes shqiptare Almira Emiri dhe flautistes hungareze Lilla Szucs. ...
0x
lajme.shqiperia.com 2009-05-04  +  

Mësime pianoje në letër Shekulli 2009-04-04 11:10:09

4 Pri 2009 ... Pianistja Almira Emiri rikthehet në Shqipëri për "Klasik". ... Pianistja shqiptare Almira Emiri dhe flautistja hungareze Lilla Szucs ishin ...
0x
lajme.shqiperia.com 2009-05-04  +  

BlogPingR.de | Uli Rennert | Blogmonitor und Statistiken

Blogmonitor und Statistiken für "Uli Rennert". BlogPingR.de dient dazu, schnell in Suchmaschinen auffindbar zu sein und Besucher zu bekommen.
0x
blogpingr.de 2009-05-04  +  

AL, Tiranë Aktivitete kulturore ne ditet e ardhshme [Arkivi ...

Recital Piano: Almira Emiri Teatri i Operas dhe Baletit 20 qershor ora: 19.00 Nen vazhden e serive koncertore, pianista Almira Emiri vjen me nje recital piano ne NTHOB.
0x
njoftime.com 2009-05-04  +  

Finally

Almira Emiri, Aris Feslikidis, Zoltan Füzessery, Simona Solce, Claudia Micheletti, Bernd Lüdescher, Andreas Woyke, Uli Rennert, Helmut Iberer ...
0x
andreas-woyke.de 2009-05-04  +  

Invalid URL: Finally

In this case my introducing question would have been positively answered. ... Almira Emiri, Aris Feslikidis, Zoltan Füzessery, Simona Solce, Claudia ...
0x
andreas-woyke.com 2009-05-04  +  

Invalid URL: Zum Schluss

Almira Emiri, Aris Feslikidis, Zoltan Füzessery, Simona Solce, Claudia Micheletti, Bernd Lüdescher, Andreas Woyke, Uli Rennert, Helmut Iberer
0x
andreas-woyke.com 2009-05-04  +  

Invalid URL: Maresch-Johns-Konzert 2009

Claudia Micheletti Aris Feslikidis Helmut Iberer Almira Emiri Bernhard Lydescher Janna Polyzoides Andreas Woyke. Violoncello: Michele Spellucci
0x
andreas-woyke.com 2009-05-04  +  

Invalid URL: Uli Rennert | KONZERTE

Klavier: Aima Maria Labra-Makk, Uli Rennert, Simona Solce, jörg-Martin Willnauer, Marianke Grootjans, Claudia Micheletti, Aris Feslikidis, Helmut Iberer Almira Emiri, Bernhard ...
0x
rennert.at 2009-05-04  +  

Invalid URL: RSS Vorschau Uli Rennert Piano Synthesizer Komposition Improvisation

Mai, gibt es nun zum zehnten Mal ein Maresch-Johns-Konzert, diesmal mit 11 Pianisten: Aima Maria Labra-Makk, Marianke Grootjans, Claudia Micheletti, Helmut Iberer, Almira Emiri ...
0x
rss-scout.de 2009-05-04  +  

Uli Rennert - Piano Synthesizer Komposition Improvisation

Uli Rennert ist Pianist, Komponist und Elektroniker im Bereich Jazz und Neue Musik und lebt und unterrichtet in Graz in Österreich.
0x
rennert.at 2009-05-04  +  

Invalid URL: Österreichisches RSS-Verzeichnis - Uli Rennert

Verzeichnis ... werde ich meinen Freund Gregor Hilbe an der Musikhochschule ... (slide-trombone, voice) Frank Schwinn (guitar, efx) Gregor Hilbe ...
0x
quiteso.at 2009-05-04  +  

AL, Tiranë Aktivitete kulturore ne ditet e ardhshme - Njoftime.com

Gjergj Thimo te cilat mbartin vlera historike, estetike dhe artistike Ceremonia e hapjes eshte ne 9 qershor ora 9.00 a.m. Recital Piano: Almira Emiri
0x
njoftime.com 2009-05-04  +  

Uli Rennert - RSS Verzeichnis

... Helmut Iberer, Almira Emiri, Bernhard Ludescher, Janna Polyzoides, Andreas Woyke, Simona Solce, Jörg-Martin Willnauer und Uli Rennert. ...
0x
rss-verzeichnis.de 2009-05-04  +  

Maresch-Johns-Konzert am Sonntag @ Uli Rennert

Uli Rennert  Mit dabei sind Aima Maria Labra-Makk, Simona Solce, Jörg-Martin Willnauer, Marianke Grootjans, Claudia Micheletti, Aris Feslikidis, Helmut Iberer, Almira Emiri, Bernhard Lydescher, Janna Polyzoides, Andreas Woyke, Uli Rennert und der ...
0x
rennert.at 2009-05-04  +  

KALENDARI 2009 2.cdr

ALMIRA EMIRI & LILLA SZUCS. DUO PIANO & FLAUT. Hungary. Thursday 09. 04.2009, 19.00h. Tirana, Academy of Arts. Friday 10. 04.2009, 18.00h ...
0x
tirana.diplo.de 2009-05-04  +  

Almira Emiri


0x
facebook.com 2009-05-04  +  

Rate now

(0)
 0 Ratings 
5 Stars (0)
4 Stars (0)
3 Stars (0)
2 Stars (0)
1 Star (0)

Your connection to Almira Emiri

Me
Me
Almira Emiri
Almira

You don't have an Exposé on Yasni yet.

Contacts of Almira (0)

No entries.
Important people: Today - Overview / Names: Today - Overview / People searches: Today - Overview
+1